NEFERTITI HILVERSUM

NEFERTITI HILVERSUM Goede kwaliteit en een goede service.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1400 beoordelingen
20 feb 2020 om 21:18 Goede pizza en optijd bezorgd
20 feb 2020 om 7:53 Prima geregeld en lekkere pizza's
19 feb 2020 om 21:36 Heerlijk genoten van het eten! Top service en snel bezorgd.
16 feb 2020 om 1:55 Altijd netjes, warm en op tijd bezorgd! Favoriet; asperges bismirik, heerlijk gerecht, een aanrader! De pizza's zijn ook erg lekker! Eten en bezorging dus 5 sterren!
11 feb 2020 om 18:46 Lekkere warme pizza ontvangen, petje af voor de bezorger die kwam bezorgen in dit weer
28 jan 2020 om 23:28 Pizza was best goed te eten, maar een bezorgtijd van bijna anderhalf uur vind ik wel een beetje achterlijk lang voor op een dinsdagavond.
25 jan 2020 om 20:43 Snelle levering en top service..
25 jan 2020 om 11:01 Pizza was heerlijk, maar wel aan de koude kant!Heb al keer eerder gehad, beter warm houden, lijkt mij van belang!
25 jan 2020 om 9:39 De pizza die ik had uitgekozen vond ik niet zo lekker. Ik heb ook geen ervaring met Nefertiti. volgende keer beter zal ik maar zeggen.
23 jan 2020 om 20:42 Prima pizza's, bezorgtijd was helaas een stuk langer dan gepland.
19 jan 2020 om 19:33 Goeie warme pizza thuisbezorgd gekregen aanrader
19 jan 2020 om 18:46 Heerlijk snel en goed